Kontakt os på 7023 6330

VI SØGER KONTORLEJEMÅL

TIL BESLUTNINGSSTÆRKE VIRKSOMHEDER

 

 

UGE 20

 

Konsulentvirksomhed

200-300 m² kontor beliggende i København eller Brokvartererne søges til konsulentvirksomhed med 15 medarbejdere. Mulighed for storrumskontor, to mødelokaler, tekøkken samt toiletter. Lokalerne skal have højt til loftet og derudover være hyggelige og charmerende. Nem adgang til offentlig transport er et krav.


Salgsvirksomhed

Lokaler med kant, gerne i pakhus eller lignende i København K. Lejemålet skal være på 300-400 m2 med plads til 20 arbejdspladser i storrumskontor. Derudover er der behov for 2-3 mødelokaler samt spisekøkken, toiletter og gerne bad. Beliggenhed tæt på offentlig transport og gode forbindelser til Københavns Lufthavn er et krav.

 

Undervisningsvirksomhed søger lokaler

1.000 m2 indrettet med seks store klasselokaler, 3-4 toiletter og større kantineområde.  Gerne beliggende i Emdrup eller på ydre Østerbro. Mulighed for ventilation/køling er en forudsætning. Køb eller leje.


Kommunikationsfirma

300-400 m2 rå og kreative kontorlokaler beliggende i København NV, N eller Ø. Lokalerne skal give mulighed for 25 kontorarbejdspladser i åbent storrumsmiljø samt minimum to mødelokaler. Indflytning 1. august 2018.


Daginstitution

Lokaler på 500-700 m² til daginstitution søges i Nordhavn eller på Østerbro. Udeareal til legeplads, eller alternativt stor tagterrasse er et krav.


Klinik

400-550 m² til klinikfællesskab for speciallæger. Lokalerne skal være beliggende omkring Københavns Rådhusplads. Mulighed for indretning af seks konsultationsrum samt venteområde. Adgang til leje¬målet skal være handicapvenlig.

 

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Jesper Norgart på:

 

Tlf: 3118 2437 / mail: jn@linor.dk

 

 

UGE 19

 

Finansiel virksomhed

500-600 m2 kontorlokaler, som helst skal være beliggende i stueetagen. Ejendommen må gerne have et råt og kreativt look. Indretningen skal primært være åben og herudover indeholde nogle få individuelle kontorer samt møderum. Gerne et momsfrit lejemål.

Beliggenheden skal være København eller Frederiksberg tæt på offentlige transportforbindelser og fornuftige parkeringsmuligheder. Indflytning kan ske indenfor 3-6 måneder.

 

Kommunikationsfirma 

300-400 m2 rå og kreative kontorlokaler beliggende København NV, N eller Ø. Lokalerne skal give mulighed for 25 kontorarbejdspladser i åbent storrumsmiljø samt minimum to mødelokaler. Indflytning 1. august 2018. 

 

Kreativ virksomhed 

Er på udkig efter et kontorlejemål på ca. 1.000 m2 med plads til ca. 45-50 medarbejdere. Det må gerne være i en selvstændig bygning med egen have eller tagterrasse.

Beliggenheden skal være København K, N, Ø, NV, V. Er fleksibel i forhold til indflytningstidspunkt og venter gerne på det helt rigtige.

 

International virksomhed 

Kontorlokaler på ca. 1.500 m2 med plads til ca. 80 kontorarbejdspladser primært i åbent miljø. Deler gerne mødelokaler samt kantine med andre virksomheder.

Beliggenheden skal være Lyngby, Gentofte, Hellerup eller Nordhavn. Indflytning medio 2019.

 

Konsulentvirksomhed

Har behov for ca. 2.500-3.000 m2 råt og kreativt kontorlejemål med plads til ca. 150 medarbejdere. Ejendommen skal være beliggende i København K. eller Brokvartererne og gerne tæt på nogle hyggelige restauranter og caféer. Indflytning ultimo 2018.

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Jesper Norgart på:

 

Tlf: 3118 2437 / mail: jn@linor.dk

 

UGE 18

 

Biotekvirksomhed

Kontor- og laboratorielokaler nord for København søges til biotekvirksomhed. Der er behov for ca. 500 m2 kontor, 300 m2 laboratorie samt 50 m2 kælder/arkiv. Ønsket beliggenhed: Østerbro eller nord for Hørsholm, alternativt i Ballerup, Farum eller Allerød.


Kontorhotel

Velrenommeret udenlandsk kontorhotel-operatør søger lejemål på 1.600-2.000 m2 i området omkring Frederiksstaden eller Kongens Nytorv. Mulighed for indretning af kontorer i varierende størrelser et er et krav.


Tysk koncern flytter til Danmark

Kontorlejemål på 200-300 m2 søges mellem Frederiksberg og Langebro. Kombination af åbent kontormiljø samt enkelte kontorer og mødelokaler ønskes.

 

Konsulenthus

2.000-3.000 m2 kontorlejemål til ca. 100 medarbejdere søges i området nær Ring 3 fx. Her­lev, Gladsaxe eller Søborg. Synlighed ud til større trafikeret vej samt offentlig transport indenfor gåafstand ønskes. Lejemålet må meget gerne være placeret i et flerbruger­hus med fælles kantine og mødelokaler. Indretningen skal være en kombination af storrum og individuelle kontorer.


IT-firma

500-700 m2 kreativt og råt kontorlejemål på Østerbro, Nørre­bro, Nordvest eller Hellerup med gode parkeringsmuligheder. Foretrukken indretning er åbne storrum med muligheden for at lave en del projekt- og møderum. Indflytning om 3-6 måneder.

 

100 – 150 m2 showroom i Ørestad

Anerkendt brand søger lokale, som skal anvendes til showroom. Ønsket beliggenhed er Ørestad, da nærheden til København Lufthavn er vigtig. Der er ikke tale om detail – lokalet skal alene anvendes til showroom og synlighed er ikke en nødvendighed.

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

UGE 17

 

Konsulenthus

2000-3.000 m2 kontorlejemål til ca. 100 medarbejdere. Gerne omkring Ring 3 såsom Herlev, Gladsaxe eller Søborg. Lejemålet må meget gerne være placeret i et flerbrugerhus med fælles kantine og mødelokaler. Ønske om synlighed ud til større trafikeret vej samt offentlig transport indenfor gåafstand. Indretningen ønskes som en kombination af storrum og individuelle kontorer.


IT-firma

500-700 m2 kreativt og råt kontorlejemål. Beliggenheden skal være Østerbro, Nørrebro, Nordvest eller Hellerup med gode parkeringsmuligheder. Lokalerne ønskes primært indrettet med åbne storrum i kombination med muligheden for at lave en del projekt- og møderum. Indflytning om 3-6 måneder.


Biotekvirksomhed

Ønsker nyt kontor nord for København. Kontor- og laboratorielokaler ønskes fordelt på 500 m2 kontor, 300 m2 laboratorie og 50 m2 kælder/arkiv. Gerne på Østerbro eller nord for Hørsholm, alternativt i Ballerup, Farum eller Allerød.


Kontorhotel

1.600 – 2.000 m2 kontor ved Kongens Nytorv. Udenlandsk velrenommeret kontorhoteloperatør søger velegnet lejemål. Gerne beliggende i området omkring Frederiksstaden eller Kongens Nytorv og gerne indrettet med kontorer i varierende størrelser.


Tysk koncern flytter til Danmark

Kontorlejemål søges på strækningen Frederiksberg til Langebro. Gerne i størrelsesorden på 200 - 300 m2. Kombination af åbent kontormiljø samt enkelte kontorer og mødelokaler.

 

100 – 150 m2 showroom i Ørestad

Anerkendt brand søger lokale, som skal anvendes til showroom. Gerne i Ørestad, da nærheden til lufthavnen er vigtig. Der er ikke tale om detail, lokalet skal alene anvendes til showroom og synlighed er ikke vigtig.

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

UGE 16

 

Fond

150-200 m² præsentabelt kontorlejemål i city. Lokalerne skal kunne indrettes som storrumskontor med plads til ca. 8 medarbejdere samt et enkeltmandskontor. Herudover er der behov for 1-2 mødelokaler, tekøkken og toiletter. Lejemålet skal være imødekommende, da virksomheden har mange besøgende kunder.


Dansestudie

100-150 m² lejemål i København eller brokvartererne til benyttelse af danse- og yogastudie. Lokalerne skal have højt til loftet og mulighed for at spille høj musik. 


Finansiel virksomhed

250-350 m² kontor i Valby til virksomhed i vækst. Mulighed for indretning af storrumskontor samt 1 mødelokale. Lejemålet skal være tæt på offentlig transport. 

 

Handelsvirksomhed

International handelsvirksomhed søger 100-200 m² kontor til ny afdeling i København. Lokalerne skal være eksklusive og 
indeholde to enkeltmandskontorer, et receptionsområde, mødelokale samt køkken.

Mulighed for parkering er en fordel. Beliggenhed: København, Frederiksberg eller Nordhavn.


Kreativ virksomhed

200-300 m² kontor beliggende i København eller brokvartererne søges til kreativ virksomhed. Virksomheden har brug for 1-2 undervisningslokaler med plads til 15 personer i hver samt et kontor med plads til 2-3 medarbejdere. 

 

Tøjfirma

Kontor og showroom på 350-400 m² med plads til 10 arbejdspladser. Derudover er der behov for et mødelokale. Hvis lejemålet er beliggende over stuen er elevator en nødvendighed. Beliggenhed: Nordvest eller ydre Nørrebro. Bemærk at lejen pr. m² p.a. max må være 800 kr. + driftsudgifter. 

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

UGE 15

 

Hostel

Anerkendt hostel søger lokaler i København til nyt hostel. Alt imellem 300-1.000 m² og plads til 8-30 gæster har interesse for virksomheden. Etablering af flere badeværelser er et krav.


Klinik

400-550 m² søges til klinikfællesskab for speciallæger. Lokalerne skal være beliggende omkring Københavns Rådhusplads. Mulighed for indretning af 6 konsulta-
tionsrum samt venteområde. Adgang til leje­målet skal være handicapvenlig.


Kursusvirksomhed

Virksomhed i vækst søger lokaler til kursuscenter på 600-700 m². Lejemålet skal indeholde to søjlefrie rum med plads til 30-35 kursister i hver samt et loungeområde. Køkkenfaciliteter er et plus. Beliggenhed: Nordvest, Østerbro eller Nordhavn.

 

Revisionsfirma

850-1.000 m² kontorlokaler i København eller brokvartererne søges til revisionsfirma med 30-40 medarbejdere. Virksomheden ønsker at bo i flerbrugerhus med fælles­faciliteter såsom kantine, reception m.v. Lejemålet skal kunne inddeles i kontorer med plads til 4-5 medarbejdere samt enkelte 1-2 personers kontorer.


IT virksomhed

100-150 m² storrumskontor med plads til 6 medarbejdere samt to mødelokaler.

Herudover er der behov for tekøkken med spiseplads samt to toiletter. Lejemålet skal være beliggende i København, brokvartererne eller nord for København. Gode parkeringsmuligheder ønskes. 


Analysevirksomhed

Kontorlokaler med plads til 17 medarbej­dere søges i København K, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest eller Sydhavn. Lejemålet skal være på 200-300 m² og kunne indrettes med flere kontorer i varierende størrelser. Storrumskontor ønskes ikke.

 


 

 

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

UGE 14

 

Salgsvirksomhed

500 m2 kontor beliggende i Herlev, Nærum, Ballerup eller Holte. Lokalerne skal bestå af en kombination af større rum samt indivi­duelle kontorer. Herudover har man behov for to mødelokaler med plads til hhv. 12-13 og 25 personer. Indflytning ultimo 2018.

 

Kreativ virksomhed

Kontorlejemål til 45-50 medarbejdere fordelt på 800-950 m² i København. En blanding af kontorer og åbent miljø ønskes. Derudover er der behov for mødelokaler.

 

IT virksomhed

Præsentable lokaler i flerbrugerhus søges i København gerne på Kalvebod Brygge eller København SV. Lejemålet skal være 300-500 m² med plads til 15 medarbejdere og mulighed for at vækste. Fælles kantine, møde­­­l­o­kaler og gode parkeringsfaciliteter ønskes. 

 

Salgsvirksomhed

Kontor på 250-300 m² beliggende i Brokvar­tererne. Lejemålet skal være have et råt udtryk og skal benyttes til kontor for 10 medarbejdere samt til showroom for virksomhedens produkter. Hvis lejemålet er beliggende højre end stueetage skal der være elevator. Mulighed for mindre lager ønskes.

 

Softwarevirksomhed

400-500 m² kontor til alment kontorbrug. Beliggende på Nørrebro eller Østerbro. Leje­målet skal have plads til 30 medarbejdere i storrumskontor. Derudover er der behov for enkelte individuelle kontorer samt møde­lokaler. Virksomheden ønsker at bo i en ejendom med andre virksomheder, gerne inden for branchen.

 

Konsulentvirksomhed

200-300 m² kontor beliggende i København eller Brokvartererne søges til konsulentvirksomhed med 15 medarbejdere. Mulighed for storrumskontor, 2 mødelokaler, tekøkken samt toiletter. Lokalerne skal have højt til loftet og derudover være hyggelige og charmerende. Nem adgang til offentlig transport er et krav.

 

 

 

VI ANNONCERER

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

UGE 13

 

Salgsvirksomhed

500 m2 kontor beliggende i Herlev, Nærum, Ballerup eller Holte. Lokalerne skal bestå af en kombination af større rum samt indivi­duelle kontorer. Herudover har man behov for to mødelokaler med plads til hhv. 12-13 og 25 personer. Indflytning ultimo 2018.


Kreativ virksomhed

Kontorlejemål til 45-50 medarbejdere fordelt på 800-950 m² i København. En blanding af kontorer og åbent miljø ønskes. Derudover er der behov for mødelokaler.


IT virksomhed

Præsentable lokaler i flerbrugerhus søges i København gerne på Kalvebod Brygge eller København SV. Lejemålet skal være 300-500 m² med plads til 15 medarbejdere og mulighed for at vækste. Fælles kantine, møde­­­l­o­kaler og gode parkeringsfaciliteter ønskes. 


Salgsvirksomhed

Kontor på 250-300 m² beliggende i Brokvar­tererne. Lejemålet skal være have et råt udtryk og skal benyttes til kontor for 10 medarbejdere samt til showroom for virksomhedens produkter. Hvis lejemålet er beliggende højre end stueetage skal der være elevator. Mulighed for mindre lager ønskes.


Softwarevirksomhed

400-500 m² kontor til alment kontorbrug. Beliggende på Nørrebro eller Østerbro. Leje­målet skal have plads til 30 medarbejdere i storrumskontor. Derudover er der behov for enkelte individuelle kontorer samt møde­lokaler. 

Virksomheden ønsker at bo i en ejendom med andre virksomheder, gerne inden for branchen.


Konsulentvirksomhed

200-300 m² kontor beliggende i København eller Brokvartererne søges til konsulentvirksomhed med 15 medarbejdere. Mulighed for storrumskontor, 2 mødelokaler, tekøkken samt toiletter. Lokalerne skal have højt til loftet og derudover være hyggelige og charmerende. Nem adgang til offentlig transport er et krav.

 

 

VI ANNONCERER 

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

UGE 12

 

Finanseringsvirksomhed

300-400 m² præsentabelt og højloftet lejemål beliggende i Frederiksstaden eller ved Københavns havnefront. Lokalerne skal være imøde­kommende, da virksomheden har mange besøgende kunder. Indretningen skal være med kontorer og mødelokaler i varierende størrelse, ligesom en god planløsning er vigtig. Der skal minimum være 2 toiletter. Gode parkeringsmuligheder i nærheden er et must. 


Arkitektvirksomhed

Kontorlejemål på 300-500 m2 beliggende på Østerbro eller Nørrebro. Lokalerne skal være rå og kreative med plads til 15-20 medarbejdere primært i storrumsmiljø.

Mulighed for selv at kunne sætte sit præg på lokalerne vil være en fordel.


Rådgivningsvirksomhed

Kontorlokaler på 300-400 m2 beliggende på Islands Brygge eller i Ørestad. Flot og repræsentativ bygning med fællesfaciliteter såsom kantine og mødelokaler ønskes.

Lokalerne skal kunne indrettes med 8-10 individuelle kontorer samt mødelokaler og åbent storrumsmiljø til 6-8 personer.


Klinik

150-200 m² søges til klinikfællesskab for tera­peuter og psykologer. Lokalerne skal være beliggende på Østerbro eller i Hellerup. Mulighed for indretning af mange individuelle kontorer/behandlingsrum. Meget gerne et momsfrit lejemål. Lejemålet skal være belig­gende tæt på S-tog eller metro.

 

Konsulentvirksomhed

200-300 m² kontor beliggende i København eller Brokvarterene. Lokalerne skal indrettes med kontorer i varierende størrelse. Der ønskes ikke storrumskontor. Plads til 17 medarbejdere. Nem adgang til offentlig transport er et krav. 

 


 

 

VI ANNONCERER 

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

UGE 11

 

Salgsvirksomhed

Lokaler med kant, gerne i pakhus eller lignende i København K. Lejemålet skal være på 300-400 m2 med plads til 20 arbejdspladser i storrumskontor. Derudover er der behov for 2-3 mødelokaler samt spisekøkken, toiletter og gerne bad. Beliggenhed tæt på offentlig transport og gode forbindelser til Køben­havns Lufthavn er et krav.


Rekrutteringsvirksomhed

Eksklusivt lejemål på 150-200 m2 i Frederiksstaden. Lokalerne skal være repræsentative og imødekommende og indeholde 2 enkeltmandskontorer samt 2 gode møde­lokaler. Gode parkeringsforhold er et krav. 


Tekstilvirksomhed

Ca. 300-600 m2 kombineret kontor og show­room i København eller på Frederiksberg. Ejendommen må gerne have kant og lokalerne være rå og kreative. Indflytning indenfor 3-6 måneder ønskes. 

 

Kontor til revisionsfirma

Kontorlejemål på ca. 600 m2  til 25 medarbejdere. Ønsket beliggenhed: København City, Christianshavn, Kalvebod Brygge, Vester­bro og Frederiksberg. 

Mulighed for kontorer med plads til 1-2 medarbejdere i hver. Fælles kantine med andre lejere har også interesse.


Solid dansk organisation søger lejemål i City

450-600 m2 kontor til alment kontorbrug. Gerne beliggende i Frederiksstaden. Lejemålet skal indeholde mødelokale, åbent kontormiljø samt 4-5 individuelle kontorer og et stillerum. Klassisk stil med høje vinduespartier og smukke trægulve foretrækkes. Gerne fælles kantine. 


Servicevirksomhed

Stor servicevirksomhed med ca. 300 medarbejdere søger 5.000-6.000 m2 kontor i København tæt på offentlig transport og gerne metro. En kombination af åbne og individuelle kontorer ønskes.

Ejendommen skal være handicapvenlig og synlig i gadebilledet. Mulighed for indflytning ca. 12 måneder.

 

 

VI ANNONCERER 

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

UGE 10

 

Advokatvirksomhed

Er på udkig efter et kontorlejemål på 700-1.000 m2 beliggende i København K eller på Østerbro. Lokalerne skal kunne rumme ca. 25-30 medarbejdere som primært sidder i indi­viduelle kontorer.

 

Bygningen skal være repræsentativ og i god stand. Overtagelse ønskes om ca. 6 måneder.


Reklamevirksomhed

Søger nye lokaler på Frederiksberg eller i Brokvartererne. Lejemålet skal være på 200-300 m² indrettet med storrumskontor samt 1-2 individuelle kontorer, tekøkken og toiletter. 

Derudover er det vigtigt at der er adgang til større mødelokale med plads til 16 personer. Mødelokalet deles gerne med andre. Beliggenhed tæt på offentlig transport er et krav.

 

International tech-virksomhed

Søger lejemål på 200-400 m² beliggende på  Vestegnen eller i København – f.eks. Valby eller Ørestad. Moderne storrumskontorer med min. et møde­lokale med plads til 8-10 personer.

Min. 10 p-pladser og  i gåafstand til tog/metro. Overtag­else om 6-12 måneder.


Øjenklinik

Søger kontorlejemål på 300-500 m2 beliggende på Nørrebro, Østerbro eller Frederiksberg. Der skal være elevator i ejendommen og leje­målet må gerne kunne fritages for moms. 

Lokalerne skal byde på fleksible indretningsmuligheder. Gerne så få bær­ende konstruktioner som muligt. Virksomheden er fleksibel omkring overtagelses­tidspunkt.

 

Reklamebureau

Søger kreative lokaler på mellem 2.500-3.000 m² beliggende i København K eller i Brokvartererne. Lejemålet skal have plads til 140 medarbejdere fordelt i storrums­kontorer. Møde­faciliteter i varierende størrelse, kantine, loungeområder samt toiletter.

Det er vigtigt at der er et godt miljø, samt at ejendommen er beliggende tæt på offentlig transport.

 


 

 

VI ANNONCERER 

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

UGE 9

 

Medicinalfirma 

Søger efter 600-700 m² kontorlejemål, som skal indeholde et mindre auditorium med plads til ca. 50 personer. Herudover skal lejemålet kunne indrettes med mindre og større kontorer for ca. 15-20 administrative medarbejd­ere samt 1 mødelokale med plads til 25 personer.

I tilknytning til kontorerne er der behov for et lager på 300-400 m² med port til indlevering af varer. Ønsket beliggenhed: Lyngby, Gentofte, Holte eller Hørsholm.


Fond

Søger eksklusivt lejemål på mellem 450-550 m² beliggende i København K, Ø eller Hellerup. Lejemålet skal være  flot og repræsentativt, meget gerne beliggende i en flerbruger ejendom med fælles kantine og mødelokaler.  Indretningen skal være med en blanding af storrumskontor og mindre kontorer samt mødelokaler, tekøkken og toiletter. Gode parkeringsmuligheder. 

 

Finansiel virksomhed

Søger kontorlejemål på ca. 800-1.000 m² beliggende på Østerbro. Gerne indrettet i en kombination af storrumskontor, enkelte møde­lokaler samt individuelle kontorer. Virksomheden vil gerne dele kantine med andre lejere, men dette er ikke et krav. En ejendom med høj facadeværdi ud mod trafikeret vej er at foretrække.


IT-virksomhed

Yderst spændende international it-virksomhed søger ca. 500 m² i indre by i København. Gerne med fællesfaciliteter som fx. kantine. Der skal være plads til 30 medarbejdere. 


Rådgivningsvirksomhed

Ønsker åbent kontormiljø i ejendom med spændende atmosfære til 100 medarbejdere. Arealet skal være effektivt således m² pr. medarbejder holdes under 15. Ønsket beliggenhed: Islands Brygge eller  København City

 

Konsulentvirksomhed

Er på udkig efter 900-1.200 m² kontorlejemål med plads til ca. 40-50 medarbejdere i åbne kontorer. Herudover har man brug for 6-10 små samtalerum. Kantine og større mødelokaler kan eventuelt deles med andre virksomheder. Ønsket beliggenhed: Sydhavnen, Frederiks­berg eller København V. Et stort ønske er muligheden for opsætning af firmalogo på bygningens facade ud mod trafikeret vej. 

 


 

 

VI ANNONCERER 

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

 

UGE 8

 

Finansiel virksomhed

Søger nye lokaler på min. 3.000 m² belig­gende i Valby, Vesterbro eller på Frederiksberg. Indretning skal være med storrumskontorer med plads til ca. 200 arbejdspladser. Herudover skal der være mulighed for etablering af mange mødelokaler i varierende størrelse. De deltager gerne i en fælles kantineordning, men det er ikke er krav. Derimod er det et must, at der er gode parkeringsmuligheder, og  at lejemålet er beliggende tæt på offentlig transport.


Kommunikationsvirksomhed 

20 medarbejdere søger nye effektive lokaler på ca. 400 m² i København K og i brokvarte­r­ene. Meget gerne en ejendom med diverse fælles faciliteter som kantine, mødelokaler o.lign. Indretningen skal være en blanding af storrumskontor, samt kontorer og møde­lokaler i varierende størrelse, tekøkken og toiletter. Beliggende tæt på S-tog og Metro. 

 

Salgsvirksomhed

Søger lyst og luftigt kontor på mellem 800-1.000 m² med plads til 40 medarbejdere. Lejemålet er optimalt beliggende i en flerbruger ejendom med fælles kantine og mødelokaler. Indretningen skal være med storrumskon­torer og et par enkeltmandskontorer. Det er et krav, at der er 15-20 p-pladser til leje­målet samt at lejemålet ligger stationsnært. Ejendomme der har et godt nærmiljø med caféer, restauranter og liv vil blive foretrukket. 


Konsulentvirksomhed

Søger efter 1.000-1.200 m2 kontor. Beliggenheden skal være så tæt på Christiansborg som muligt. Man vil gerne have et lejemål i et plan alternativt i to plan. Indretningen skal primært være med åbent kontorlandskab. Ejendommen må gerne være præsentabel og repræsentativ. Indflytning ønskes om ca. 6 måneder.

 

Undervisningsvirksomhed

Søger 3.000-4.000 m2 i Lyngby og omegn. Der skal være plads til ca. 100 medarbejdere som sidder i storrumsmiljø. Resten af lejemålet skal benyttes til stor kantine, auditorie samt undervisningsfaciliteter med plads til ca. 25 kursister i hvert lokale. 

Bygningen skal være moderne og fleksibel med godt indeklima. Indflytning i nye lokaler ønskes ultimo 2018.

 


 

 

VI ANNONCERER 

NYE EMNER I MARKEDET HVER UGE

 


 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Såfremt du har et kontorlejemål, 

der matcher en af ovenstående 
virksomheders behov, 

så kontakt Betina Hellner Lintrup på:

 

Tlf: 2978 7893 / mail: bhl@linor.dk

 

 

 

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.