English
Kontakt os på 7023 6330

 

Boligudlejningsejendom på Jægersborg Allé

 

“Jeg har haft med mange ejendomsmæglere at gøre gennem tiden, og det er min helt klare opfattelse, at Lintrup & Norgart er de bedste i København; – ja, på hele Sjælland… Skulle jeg give karakterer, ville det blive A1 – eller Første Klasses!

 

Jeg stødte helt tilfældigt ind i firmaet hos en god ven, og der var god kontakt – og kemi – med det samme. Der er tale om kompetente, venlige og ordentlige mennesker, som virkelig forstår at servicere deres kunder.

 

Vort samarbejde har været præget af gensidig tillid fra første færd. De tog fat med det samme – uden nøleri.

 

Jeg opfatter dem som ærlige og direkte. Det er dejligt at have med mennesker at gøre, hvor man er på bølgelængde og taler samme sprog.

 

Det er ikke de egenskaber, man ellers forventer af den typiske ejendomsmægler; og mit erfaringsgrundlag siger, at branchen ikke når Lintrup & Norgart til sokkeholderne!

For at illustrere min tilfredshed har jeg derfor anbefalet dem til en af mine venner – en særdeles velhavende og professionel ejendomsinvestor..!”

 

Henrik Holm, Sælger af ejendommen

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.