Kontakt os på 7023 6330

 

Salg af 1.179 m² boligudlejningsejendom på Skt. Pauls Plads

 

“På spørgsmålet om, hvordan Lintrup & Norgart udmærker sig, er mit svar både kort- og godt: De er simpelthen gode til at sælge ejendomme..!

Deres serviceniveau er meget højt.

 

Man har stillet både ekspertise og transport til rådighed for mig, da jeg ville sælge min ejendom. Jeg kan kun sige, at jeg har været yderst tilfreds under sagsforløbet – og det er nogle utrolig søde mennesker, jeg har været i kontakt med undervejs. Jeg har støttet mig til både erhvervsmæglerne og min revisor, og i begge tilfælde er jeg blevet rigtig godt behandlet.

 

Jeg valgte Lintrup & Norgart på grund af deres annoncering i Børsen. Og det har jeg bestemt ingen grund til at fortryde. Salget gik forbavsende hurtigt!”

 

Sigrid Røtkjær

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.