Kontakt os på 7023 6330

 

En aftale er en aftale!

 

- Sådan beskriver Peter Tillge sit samarbejde med Lintrup & Norgart. Man er ordholdende og går straight to the point, når opgaverne skal løses, fortsætter han.

 

Jeg har fået solgt en udlejningsejendom, og det er gjort lige efter bogen – på alle leder og kanter!

 

Efter mit oplæg fik jeg en udførlig plan over projektet med forslag til annoncepakke. Efter hver fremvisning blev der omgående meldt tilbage. Og når jeg spurgte om noget, var reaktionen lynhurtig.

 

Min tilgang til samarbejdet er baseret på mangeårige næsten familiære relationer, og jeg må indrømme, at jeg fra starten var både forudindtaget og betænkelig ved at lade bekendte forvalte så store værdier.

 

Men samarbejdet var upåklageligt – de er simpelthen dygtige..!

 

Peter Tillge, tandlæge

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.