Kontakt os på 7023 6330

 

"De leverede den rigtige - og ikke den hurtigst mulige – lejer til os"

 

"At skaffe den helt rigtige lejer til ens ejendom er noget af en følelsesmæssig rejse, men i et samarbejde med Lintrup & Norgart A/S nyder man den fordel, at tingene går let og glat. Jeg føler, at man bliver holdt i hånden, og det gør mig tryg.

 

Da vi lejede lokaler ud i Ballerup, tog Lintrup & Norgart A/S sig simpelthen af det hele. De ved, hvor de er gode, og det nyder vi andre godt af. Jeg blev kun brugt, hvor det var strengt nødvendigt. Jeg blev løbende opdateret og fornemmede hurtigt med hvilken ro og professionalisme opgaven blev løst.

 

Som grøn i dette marked kendte jeg ikke særlig meget til honorarsatserne, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået meget for pengene! Det er muligt, at de har tjent nogle hurtige penge på grund af deres netværk, men jeg er overbevist om, at de leverede den rigtige - og ikke den hurtigst mulige – lejer til os. Det er tydeligt, at vore interesser matcher. Og jeg kan kun udtrykke stor ros for en top-professionalisme!"

 

Jakob Dyrbye

Direktør i Dansk Billedservice A/S

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.