Kontakt os på 7023 6330

 

Lintrup & Norgart sælger boligudlejningsejendom på Frederiksberg på kun 3 dage og oplever stor efterspørgsel i markedet efter tilsvarende ejendomme som kan sælges til toppriser

 

 

Sælger udtaler

“Jeg blev anbefalet at kontakte Lintrup & Norgart af en ven, da jeg stod over for at skulle sælge min ejendom på Frederiksberg. Og min oplevelse af sagsforløbet kan beskrives som ualmindelig flot.

 

Jeg bor i Jylland og handlen er i bogstaveligste forstand klaret på afstand! Samarbejdet har været forrygende, uden at jeg selv har været til stede, og mit tidsforbrug har af samme årsag været meget begrænset.

 

Hvad prisen angår havde jeg et udspil med et interval, i hvilket vi burde lande, sideløbende med at erhvervsmægleren havde sin realistiske vurdering. Og også på dette – for mig – vigtige punkt blev vi meget hurtigt enige. 

 

Det blev fremstillet en helsidesannonce i fornemt grafisk design, der præsenterede ejendommen særdeles appetitligt – og åbenbart inspirerende, for der kom rigtig mange seriøse henvendelser. 

 

Efter blot 3 dage havde en norsk investor sikret sig option, og efter at have foretaget en omgående besigtigelse kom en købsaftale i stand til den helt rigtige pris vel at bemærke.

 

Hvad samarbejdet med Lintrup & Norgart angår, fortjener de rigtig meget ros for en yderst professionel og strømlinet behandling. Jeg har nydt godt af firmaets ekspertise og service i behagelig afstand fra projektet..!

 

Sten Ejsing, Projektchef hos Moe A/S 
(rådgivende ingeniører)

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.