Kontakt os på 7023 6330

 

Thomas Wenzell Olesen

Direktør, cand.polit, partner

 

 

  8182 5500

 two@linor.dk

 

 Følg Lintrup & Norgart A/S

 Se Thomas profil på LinkedIn

 

 

Med erfaring siden 2002 og en solid baggrund inden for investering af erhvervsejendomme fra blandt andet investors side af bordet styrker Thomas virksomheden med specialistviden, ledelseserfaring og et stærkt internationalt netværk på området. Thomas har tidligere arbejdet som markedsdirektør og landechef i ejendomsselskabet Castellum med ansvar for investering i københavnske erhvervsejendomme for 4½ mia. kr. Han har haft ansvaret for nordiske ejendomskøb i Valad og for facilitering af danske ejendomme til udenlandske investorer hos Colliers. Udover praktisk erfaring har Thomas også det analytiske skarpsyn, der skal til for at styre processerne i mål og finde de rigtige købere i et internationalt komplekst marked. Han er uddannet cand.polit. og afsluttede i sommeren 2017 den toårige leder- og ejendomsuddannelse på Harvard University i USA.
 
Primært
...beskæftiger Thomas sig med at sikre en fortsat konkurrencedygtig, professionel og stigende international udvikling af virksomhedens aktiviteter med salg af investeringsejendomme. Han arbejder tæt sammen med Peter Back om udbygning af kerneydelser på området med et samtidigt fokus på at fastholde virksomhedens førerposition inden for udlejning af erhvervsejendomme i hovedstaden. Sammen med Stig Lintrup udgør Thomas direktionen.  
 
Personligt
...har Thomas siden 1999 oplevet de største Formel 1-løb fra første række. Årligt tager han og vennerne rundt i verden for at mærke farten i en balanceret blanding af femstjernet luksus og telt under åben himmel. Mest af alt elsker han dog at skabe rammerne om de store oplevelser i hverdagen med familien, som når de en almindelig sommeraften tager ud for at spise middag på stranden med deres 3 børn. Gerne med champagne, som er en interesse, han deler med sin hustru Anne. Og ikke bare ved Thomas alt om de knitrende bobler, han mestrer også kunsten at sable champagnen. 

 

Tilbage til medarbejdere 

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere om cookies.